Go4Success Online, Agentie Digitala de Marketing
Agenție Digitală de Marketing Strategic
 0745652220
Atrage noi clienți. Convertește-i în cumpărători. Maximizează-ți vânzările și profitul.
Done-For-You Funnel: Un Serviciu Gândit Și Oferit De Agenția Noastră Pentru Oamenii De Afaceri Ocupați!
DONE-FOR-YOU MARKTING & SALES FUNNELS  
Atrage Cât Mai Mulți Clienți Și Dublează Vânzările Afacerii Tale Cu Ajutorul Pâlniilor De Vânzare! 
VEZI CE TIP DE FUNNEL ESTE CEL MAI POTRIVIT AFACERII TALE IAR NOI ÎL CONSTRUIM PENTRU TINE SCUTINDU-TE DE TIMP ȘI BĂTĂI DE CAP...
CELE MAI FOLOSITE PÂLNII PENTRU GENERAREA DE NOI CLIENȚI
ȘI CREȘTEREA VÂNZĂRILOR: LEAD GENERATION FUNNEL...
PÂLNII PENTRU AFACERI HORECA
Este tipul de funnel RECOMANDAT în mod special, proprietarilor de Restaurante, Cafenele, Hoteluri, Pensiuni, Pizzerii, Cofetării etc. 

Beneficiile acestui tip de pâlnie vin din: 

- numărul mare și constant de clienți noi pe care îi atrage și 
- posibilitatea creării unei baze de date de clienți căreia i se pot face regulat diferite oferte (prin telefon, email, sms) 

PÂLNII PENTRU AFACERI LOCALE
Atragerea constantă a unui număr mai mare de consumatori ce pot fi convertiți în clienți și, crearea unei baze de date prin care poți comunica periodic oferte și promoții este ceea ce face acest tip de funnel unul obligatoriu de implementat într-o afacere de acest tip! 

Iată ce afaceri locale folosesc deja pâlnii de marketing și vânzare: 

- Spălătorii auto
- Curățătorii de haine
- Firme de curățenie
- Ateliere de Service Auto
- Săli de Sport și de Fitness
Decizia de a crește numărul de clienți și a genera mai multe vânzări pentru afacerea ta e doar la un click distanță...
PÂLNII PENTRU AFACERI MEDICALE
Este tipul de funnel SPECIAL gândit pentru medici și antreprenori care dețin Clinici, Cabinete și Laboratoare Medicale, Farmacii. Cele mai cunoscute domenii care și-au construit deja funnel-uri și fac profit sunt:

- Cabinete de Oftalmologie
- Cabinete de Stomatologie
- Cabinete de Kinetoterapie și Masaj
- Cabinete Psihologice
- Laboratoare de Protezare
- Laboratoare de Analize Medicale
- Clinici de Chirurgie Estetică și Înfrumusețare
- Centre de Terapie 
- Clinici Veterinare 
- “FlexOffers” Etc.

Scopul principal al unui funnel pentru afaceri medicale este să trezească conștientizarea bolii (când e cazul) și să ofere ocazia pacientului de a se întâlni cu o soluție! 

Și cu acest tip de funnel se poate crea o listă de clienți cu care se poate comunica periodic pentru a transmite oferte/promoții regulat.
Dentist Funnel,
PÂLNII PENTRU AFACERI TIP SALON
Ești proprietarul unui Salon de Coafură, Beauty, Frizerie sau servicii de Make-up?... 

Sau poate ai un Salon de Tatuaj, de Piercing, ori un Salon de Bronzare...

Sau poate ești proprietarul unei Criosaune sau a unui salon SPA, ori a unei Saline în oraș?...

Atunci, pâlnia numită „Salon Funnel” este soluția IDEALĂ care îți crește awarness-ul și generează constant noi consumatori ce pot fi convertiți în clienți și ambasadori de brand.
PÂLNII PENTRU PROFESII LIBERALE
Acest tip de funnel conduce la o mai bună cunoaștere a brandului, la întărirea autorității brandului și la creșterea numărului de clienți.
Este ideal și recomandat pentru:

- Juriști, Consultanți fiscal, Avocați, Arhitecți, Auditori Financiari, Contabili autorizați și Experți contabili
Detectivi, Logopezi, Maseuri, Kinoterapeuți și Chiropracticieni, Mediatori, Medici Veterinari, Notari, Traducători Autorizați, Frigotehniști, Instalatori...
 
Decizia de a crește numărul de clienți și a genera mai multe vânzări pentru afacerea ta e doar la un click distanță...
Imaginează-ți CEL MAI BUN agent de vânzări care lucrează pentru tine 24h/24h!!! Este CEA MAI BUNĂ comparație pe care o fac mereu pentru a explica ce este UN SALES FUNNEL: Un proces automatizat care, prin câțiva pași strategic gândiți, oferă unui potențial client o „călătorie” plăcută cu mai multe alternative cu scopul de a-l converti în client.”  
ALTE TIPURI DE FUNNEL-URI, CE ȘI-AU DOVEDIT DEJA EFICIENȚA, 
ȘI SUNT FOLOSITE DEJA DE MULȚI ANTREPRENORI PENTRU VÂNZĂRI ONLINE DE PRODUSE SAU SERVICII CU PROFIT MAXIM ...
PÂLNIE PENTRU VÂNZARE DE CARTE
( FREE + SHIPPING BOOK FUNNEL )
O carte, reprezintă în Era Digitală noua carte de vizită. Să fii autor de carte te ajută să-ți întărești statutul de autoritate în domeniul tău, îți oferă credibilitate și te diferențiază de concurență

Ce impuls poate fi mai mare pentru a-ți crește afacerea, mai ales dacă ești coach, trainer sau consultant?

Pe de altă parte, este destul de greu să faci avere din vânzarea unei cărti, astfel încât pentru mai mult profit un book funnel reprezintă o ofertă de front-end. Profitul maxim vine din pașii următori din proces (upsell și downsell).
PÂLNIE VÂNZARE PROGRAME  DE COACHING/CONSULTANȚĂ/TRAINING
În construcția unui Coaching & Consultant Funnel se pornește de la următoarele idei: 

1. Impactul urmărit în contactul cu un potențial client, ca și rezultatele obținute de acesta - să fie revelatoare și surprinzătoare.

2. Aceste servicii nu sunt prea ieftine iar clienții sunt mult mai sceptici în a plăti mai mult pentru produse intangibile. 

Din acest motiv, strategia folosită pentru o conversie cât mai ridicată de lead-uri calificate poate include și combinarea cu alte tipuri de pâlnii, precum: webinar funnel, tripwire funnel...
COACHING & CONSULTING FUNNEL
Dentist Funnel,
PÂLNIE „SCRISOAREA DE VÂNZARE”
( SALES LETTER FUNNEL )
Acesta este probabil cel mai cunoscut și mai eficient instrument de marketing direct inventat din perioada în care nici Internetul și nici Amazonul nu erau inventate. 

Rolul unei scrisori de vânzare este de a convinge un potențial client (prospect) să ia o decizie de cumpărare (sau programare) pentru un produs/serviciu în absența unui vânzător. 

Un funnel „Scrisoare de vânzare” are un design grafic cât mai simplu iar mesajul de vânzare poate fi sub formă de text, Sales Letter Funnel sau mesaj video, Video Sales Letter (VSL). 
PÂLNIE DE ATRAGERE PROSPECȚI
( LEAD MAGNET FUNNEL )
Așa cum îi spune și numele, acest tip de pâlnie are ca obiectiv achiziționarea de noi prospeți

Acest proces este unul simplu și presupune ca tu să oferi un material gratuit și de valoare - magnetul, în schimbul adresei de email. 

Materialul oferit poate fi sub forma unui Raport, a unui Checklist, video sau audio - ceva util, „ispititor” și căutat. 
Ulterior, acestor prospecți, după stabilirea unei relații de încredere, i se trimit diferite oferte și promoții. Schițat acest proces arată astfel:
PÂLNIE PENTRU SONDAREA PIEȚEI
( SURVEY FUNNEL )
O pâlnie de sondare a pieței urmărește un proces numit segmentare și are două scopuri principale: 

Primul este acela de stimula angajamentul vizitatorilor prin invitația de a răspunde la întrebări și asumarea unor mici angajamente.
 
Al doilea scop este de a te ajuta să afli cine sunt vizitatorii tăi și ce nevoi au, cu un nivel minim de erori. Ulterior, în funcție de cine sunt aceștia și ce nevoi specifice au, îi poți ajuta automatizat făcându-le diverse oferte de vânzare separat.
PÂLNIE DE CONTINUITATE 
( MEMBERSHIP FUNNEL ) 
Pâlniile de membership au fost create pentru a ajuta antreprenorii și proprietarii de afaceri, creatorii de cursuri și produse informaționale, să creeze continuitate în afacere printr-un venit periodic din vânzarea de abonamente pentru un site de Membership. 

Offline, abonamentul poate fi la o sală de fitness, la un cabinet medical, la o spălătorie auto sau la un salon de înfrumusețare.

Online, un abonament de membership poate aduce venituri recurente în afacere de la un newsletter plătit, un software, o aplicație de mobil, un curs cu mai multe nivele etc. 
PÂLNIE SUSȚINERE WEBINAR 
( WEBINAR SALES FUNNEL )
Foarte puțin folosit în România pentru vânzări, ci mai mult pentru training, acest tip de funnel se poate folosi cu succes pentru a vinde online aproape ORICE produs, serviciu, program...

Durata majorității webinarelor fiind de cel puțin o oră oferă mai mult timp celui care îl susține să abordeze convingerile false ale clienților și să le îndepărteze obiecțiile

În acest fel, rata de „a închide vânzarea” participanților „din sala de webinar”, la un preț mai mare este și ea, mult mai ridicată.   

Fiind un eveniment susținut live, un webinar poate fi și înregistrat și automatizat, astfel încât acesta să ruleze evergreen! 

Un webinar sales funnel este alcătuit din 3 etape și schițat arată astfel:
PÂLNIE PENTRU LANSARE PRODUS
( PRODUCT LAUNCH FUNNEL )
La fel precum cei de la Hollywood, care înaintea de lansarea unui film oferă publicului un trailer cu diferite acțiuni și secvențe, actori, regie, data lansarii etc, pâlnia pentru lansarea unui produs permite unui antreprenor să creeze anticipație și dorință, ÎNAINTE ca unui client să i se permită să cumpere un produs / serviciu ce se va lansa.

Micile „previzualizări” despre noul produs sunt trimise în scop de marketing, de obicei la cel puțin o zi distanță între ele, pentru a crea senzația de raritate și urgență până în ultima zi a campaniei de lansare când „coșul de cumpărături se deschide”, iar clienții pot cumpăra produsul nou lansat pentru o perioadă limitată de timp, la un preț special.

Una din caracteristicile definitorii ale acestui tip de funnel este închiderea coșului de cumpărături după câteva zile.

PÂLNIE DE VÂNZARE DEMO 
( LIVE DEMO FUNNEL ) 
Pâlniile de vânzare DEMO reprezintă o modalitate excelentă de vinde un eveniment sau un produs. Acesta oferă ocazia celui care prezintă produsul să îi prezinte calitățile și beneficiile printr-un demo live și, totodată să răspundă la întrebări în direct.

Această sesiune demo se poate face prin organizarea periodică a unui show live la care sunt invitați să participe cât mai multe persoane. Trebuie re-amintit spectatorilor de cel puțin trei ori de unde pot obține produsul prezentat și care este perioada de promoție.

Pentru evenimente mari, precum conferințe, seminarii, summit-uri etc, astfel de sesiuni demo pot fi organizate sub forma unui workshop preview sau masterclass. Ulterior, cu celor care nu au cumpărat bilete la finalul prezentării, li se mai fac trei propunei pe email.
Dragă prietene,

Antreprenori ca și tine, din diferite domenii de activitate, și-au construit deja pâlnii de marketing și vânzare prin care atrag mai mulți clienți și își cresc numărul vânzărilor în propriile afaceri...  
Proprietari de afaceri sau Manageri ce activează în zona SERVICIILOR

Restaurante, Pizzerii, Spălătorii Auto, Cabinete Stomatologice, Cabinete Oftalmologice, Laboratoare de Protezare, Saloane de Masaj, Saloane de Make Up, de Hair Styling, Ateliere de Tatuaj, Centre de Curățătorie, Spălătorie și Călcătorie, Agenții Imobiliare, Cabinete de Avocatură, Contabilitate, Florării și chiar Firme de Pompe Funebre...   
Proprietari de magazine online în zona E-COMMERCE, INDIFERENT de nișa în care vând sau gama de produse pe care o vând online!...   
Organizatori de Evenimente (online sau offline), Artiși Plastici - Pictori, Sculptori, Scriitori și Autori de Cărți, Consultanți, Traineri sau Coachi, creatori de Produse Informaționale, Educaționale sau Programe de Coaching...   
Fundații Non-Profit, Freelanceri, Bloggeri, persoane care activează în industria MLM sau, fac Marketing Afiliat...  
Practic, NU EXISTĂ domeniu de activitate în care existența unui sales funnel să fie ignorată. Acum, în ERA DIGITALĂ!!!  
Apropo, știai că... peste 85% din profitul obținut din vânzările online se face cu ajutorul pâlniilor de vânzare (sales funnels)? 

Acest lucru l-a afirmat, de curând, nimeni altul decât... Jeff Bezos, fondatorul şi proprietarul Amazon, cel mai bogat om din lume! Și dacă atunci când vine vorba de afaceri și profit nici el nu știe ce spune, atunci oare cine altul ar putea să o facă? 


Cu prietenie,
Adrian Iacob

P.S. Nu uita, ești la un funnel distanță...
Proiect co-finanțat prin Fondul Social European „Locuri de muncă pentru toți” Program Operațional Capital Uman 2014 - 2020. Pentru mai multe informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Urmărește-ne și pe canalele de social-media 👍
©2019 Copyright Go4SuccessOnline.ro  Toate drepturile rezervate!
Powered By ClickFunnels.com