Go4Success Online, Agentie Digitala de Marketing
Agenție Digitală de Marketing Strategic
0745652220
Atrage noi clienți. Convertește-i în cumpărători. Maximizează-ți vânzările și profitul.
CUM TE PUTEM AJUTA SĂ MAXIMIZEZI 
VÂNZĂRILE ȘI PROFITUL AFACERII TALE ÎNCEPÂND CHIAR DE ASTĂZI?
Digital MARKETING I Sales FUNNELS I Strategii de BUSINESS
Agenție  Recomandată de: 
ADRIAN IACOB
Fondator Go4Success Online
Te salut dragă vizitatorule,

Sunt Adrian Iacob, antreprenor, consultant strategic de marketing online și fondatorul Agenției Digitale de Marketing Strategic „Go4Success Online” și ajut alți antreprenori, ca mine, să-și dezvolte afacerea, vânzările și profitul folosind mediul online, canalele social-media și... 
... cel mai eficient proces de vânzări online numit, sales funnel sau pâlnie de vânzare.
Sunt fericit că după 25 de ani de experiență de antreprenoriat (dintre care ultimii 10 ani doar în marketing online) am creat in România prima agenție digitală de marketing specializată EXCLUSIV pe online business development prin sales funnels.
Soluțiile pe care le propunem sunt adresate în principal antreprenorilor care caută servicii „Done for You” și/sau training și consultanță de specialitate pentru designul și construirea de pâlnii  de marketing și vânzări, precum și identificarea strategiilor potrivite pentru generarea masivă de lead-uri și maximizarea vânzărilor.
Know how-ul, instrumentele și strategiile potrivite și personalizate - reprezintă oferta noastră și practic, TOT ce are nevoie cineva pentru a-și promova și vinde online produsele și/sau serviciile și, a-și dezvolta exponențial afacerea!!!
 * Business SaaS (Software as
    a Service)
 * Web Design
 * Sales Funnel, Landing Page  
   * SEO
   * Copywriting
   * PPC / Facebook Advertising
   * Training și consultanță
Personal, de când mă știu am fost o persoană a-tehnică și nu m-am împăcat niciodată prea bine cu partea de programare și lucru în cod HTML sau program Java. Însă în 2008 - 2009, când am început să studiez marketing-ul online, de nevoie, am fost nevoit să le învăt!

Tot în același timp lucrurile au evoluat, iar astăzi mă bucur că pot să ofer soluții de creștere și dezvolare a unei afaceri online și persoanelor a-tehnice(cum am fost și eu la început!). Astfel, își vor putea construi singuri propriile funnel-uri, fără să aibă cunoștințe tehnice și fără a mai fi nevoiți să apeleze la programatori sau web-designeri (unde costurile sunt destul de mari iar rezultatul nu este aproape niciodată cel dorit!). 
Din dorința unei colaborări pe termen lung acordăm fiecărui client atenția meritată și tot ajutorul de care acesta are nevoie pentru a performa. (Și) din acest motiv, abordăm construirea unei relații cu clienții și partenerii prin multă valoare adăugată oferită în avans. 
Din clipa în care ți-ai încredințat afacerea pe mâinile noastre poți fi sigur că este pe mâinile unor profesioniști. Noi suntem dedicați spre a obține rezultate maxime cu serviciile pe care vi le oferim pentru a vă dezvolta brandul și afacerea online. Dar, va fi nevoie și de implicare din partea ta!
Din acest punct de vedere, pentru TOT ce aveți nevoie noi vă stăm la dispoziție! 
Acum, probabil că ai vrea să afli ceva mai multe despre mine... Deși, ca să fim sinceri, nu pentru asta ai ajuns tu pe acest website, nu-i așa? 😉
Vrei totuși să afli mai multe „Despre” cei cu care vei colabora!

Pentru că scopul tău principal este acela de a afla cumsă-ți crești și să îți dezvolți afacerea online. Nu să citești povestea mea.
Dacă vrei să afli și povestea mea de viață (iar lucrul acesta mă flatează), atunci o poți găsi aici.
Varianta scurtă a poveștii mele sună așa...

Mi-am început călătoria antreprenorială fondând o societate de comerț în 1994, de la zero. Fără vreun capital de start, fără vreun plan de afaceri și fără vreo viziune pe termen lung. Eram un tânăr student sărac care tot ce își dorea era să câștige mai mulți bani!

Nebunia tinereții, determinarea și curajul de îndrăzni să-mi doresc mai mult decât îmi oferea viața, m-au făcut să am o dezvoltare rapidă și fulminantă. Dar, lipsa de experiență și a unei strategii de dezvoltare pe termen lung, plus o investiție mare și neinspirată, aveau să mă conducă în 2008-2009 la un prag de faliment... 
Pot spune cu exactitate că 17 august (cu trei zile înainte de a împlini 40 de ani), a fost ACEA ZI în care m-am așezat la calculator în căutare de soluții urgente!
Soluțiile urgente NU le-am găsit (Dacă le află cineva îl rog să mă anunțe și pe mine!), în schimb, am descoperit potențialul URIAȘ pe care îl poate avea Internetul și Social-Media în dezvoltarea și scalarea unei afaceri. 
Scurtând povestea, în foarte scurt timp am ajuns la colaborări pe termen lung cu firme și antreprenori de prestigiu din România și străinătate. 
„Abordarea agenției Go4Succes Online bazată pe rezultate este una foarte diferită de cele utilizate de majoritatea agențiilor de marketing.
 
Acțiunile ce pornesc de la urmărirea atentă a datelor și cifrelor asociate cu valoarea oferită în avans reprezintă o modalitate științifică și o garanție dovedită pentru succes a oricărui tip de afacere." 

VLAD DRAMALIEV, International Project Manager, Advent Group 
Cred că majoritatea agențiilor de marketing au o abordare greșită ! Pentru că au focusul țintit doar pe atragerea de trafic și generarea de click-uri. Dar acestea, pentru tine ca și antreprenor nu înseamnă nici cash și nici profit! 

Noi avem o altă abordare ce se bazează pe urmărirea a doi indicatori cheie pentru succesul unui funnel:
- CPA, Cost Per Acquisition (Costul alocat pentru achiziția unui nou client) și  
ACV, Average Cart Value (Valoarea medie a coșului de cumpărături). 
Iar asta ne face diferiți...

FOLOSIND PÂLNIILE DE VÂNZARE ȘI PUBLICITATEA NOI TE AJUTĂM SĂ TRANSFORMI CONSTANT INVESTIȚIA ÎN PROFIT
Iar prin identificarea și generarea de lead-uri (potențiali clienți care chiar caută ceea ce tu vrei să vinzi) vom atrage trafic calificat către site-ul tău!
Pentru ca rezultatele să fie cât mai satisfăcătoare, gândim și implementăm pentru clienții noștri, întreprinzători cu afaceri mici și mijlocii, și strategii puternice cu care să domine online nișa în care activează. 
Nu am să încerc să te mint și am să îți spun cu sinceritate că a crește și a dezvolta o afacere nu este chiar așa ușor cum spun unii. Este chiar anduranță uneori!
Pentru a face ca tot procesul să devină unul aproape perfect iar afacerea să începe să funcționeze așa cum ne-o imaginăm: vânzări și venituri permanente (chiar și atunci când dormim), este nevoie de muncă, de teste, de analiză... 
Planificarea și construirea unei pâlnii de vânzări atractive și profitabile înseamnă 80% cercetare, testare, analiză și comparare a datelor. 
Asta vom face noi pentru tine și afacerea ta!
Clienții care au ales să lucreze cu noi au realizat că lucrăm responsabil și căutăm să facem totul ca afacerea să aibă rezultate. La fel precum am proceda dacă afacerea ta ar fi a noastră! 
Și apropo, nu suntem doar o „altă agenție” care să creeze pentru tine un website „drăguț și frumușel”care să arate mișto, dar care să nu aducă trafic și, mai ales rezultate tangibile (conversii).
Noi oferim clienților noștri doar soluții bazate pe rezultate măsurabile și ROI.
Aceasta este pentru noi esența Marketingului Direct bazat pe Valoare Adăugată Oferită în Avans și Rezultate. Cât mai profitabile pentru clienți ca tine!
Al tău prieten dedicat,
”M-am bucurat sa colaborez cu Adrian Iacob. Am apreciat promptitudinea serviciilor de promovare oferite, personalizarea mesajelor si profesionalismul cu care Adrian a condus campania pentru sustinerea programului Mastering Public Speaking la Iasi. Am convingerea ca vor urma si alte colaborari si ca aceasta nu a fost decat prima din multele ce vor urma! Mult succes Adrian Iacob!”

★ AMALIA STERESCU, Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach, Author, Fondator BrandingYOU
“I have the pleasure to collaborate with Adrian from 2013 being my official partner in Romania. He is very passionate about self development always prompt to help and suggest people who want to improve their lifes. We continue to work together at the promotion of the european Anthony Robbins UPW event through the Romanian business community.” 

★ VINCENZO LANZA, Management Consultant  Hi Performance Italy - Training for Excellence 
”Pot spune că Adrian Iacob reprezintă un model pe care multi oameni de afaceri din Romania merita sa-l urmeze. Bunul simț și profesionalismul cu care ești întâmpinat face ca toată munca să fie cu atât mai plăcută. Mulțumesc Adriane că ai contribuit la realizarea unuia din cele mai importante evenimente de afaceri din Romania.”

★ OCTAVIAN BABAN, Fondator Diamond Cutter România, Îndrumător acreditat în Sistemul Șlefuitorului de Diamante
”Implicare, seriozitate, profesionalism, rezultate, asta a insemnat in cateva cuvinte colaborarea pe care am avut-o cu Adrian. 
Este important sa ai langa tine un astfel de partener cu care sa pleci la drum, pentru ca astfel succesul este garantat.””

★ ALINA FINTA, Fondator si Manager Evoluam Impreuna 
“Întotdeauna a fost o plăcere să lucrez cu Adrian Iacob. Nu doar că este un partener de încredere, dar este și un om extraordinar pe care te poți bizui oricând. Am apreciat mereu promptitudinea, deschiderea, implicarea, sinceritatea cu care a abordat fiecare parteneriat pe care l-am agreat. Și acestea nu se pot materializa decât în rezultate și satisfacții de ambele parți. Mulțumesc, Adrian!”” 

★ VERA RADU, Specialist PR si Comunicare 
”"Adi m-a ajutat în momente CHEIE pentru afacerea mea online... Erau momente în care nu îmi dădeam seama de direcția pe care era indicat să merg în continuare. Erau momente în care porneam cu avânt - greșit - iar Adi, în stilul lui așezat, îmi explica unde greșesc. Și chiar când nu am fost de acord cu el, de multe ori a trebuit ulterior să îi dau dreptate".

★ HORAȚIU SASU, Jurist, Consultant în afaceri, www.HoratiuSasu.ro
IATĂ CE SĂ FACI ACUM DACĂ VREI AJUTORUL NOSTRU PENTRU A CREȘTE SEMNIFICATIV VENITURILE AFACERII TALE FOLOSIND PÂLNIILE DE MARKETING ȘI VÂNZARE...
A) Dacă vrei să...
Atragi mai multe LEAD-URI...
Practic, există două modalități prin care agenția noastră te poate ajuta să generezi și să atragi mai multe lead-uri: 
#1 Prima modalitate presupune setarea unui serviciu automatizat de email sau un messenger chatbot. (Care te ajută să captezi adrese de email și să îți construiești o listă cu prospecți.)
#2 A doua modalitate presupune crearea și setarea unor formulare mai lungi (Prin care obții un nume, un număr de telefon, o adresă de email și mai multe informații despre client care te ajută să identifici cât mai clar statutul și nevoile acute ale acestuia.)
B) Dacă vrei să...
Promovezi eficient un EVENIMENT (Online sau offline)...
Agenția noastră te poate ajuta în două moduri:
#1 Prin crearea unui Webinar Funnel. Această pâlnie necesită utilizarea unui software suplimentar precum GoToWebinar sau Zoom. Noi setăm și personalizăm tot procesul de înregistrare pentru creșterea conversiei și a vânzărilor.
#2 Prin crearea unei pâlnii pentru un Webinar Automatizat, evergreen, setat ca să ruleze permanent. Pentru acest tip de funnel se ia o prezentare făcută odată care se programează astfel încât să poată rula în permanență o anumită perioadă.
C) Dacă vrei să...
Generezi mai multe VÂNZĂRI...
Aici, există trei modalități prin care agenția noastră te poate ajuta să generezi mai multe vânzări: 
#1 Crearea unui „tripwire funnel” - o pâlnie de vînzări în 2 pași folosită în general pentru vânzarea de produse cu preț mai mic. (Scopul urmărit este acela de a achiziționa un nou client căruia să îi ofertezi un upsell pentru a maximiza profitul.)
#2 Crearea unei scrisori de vânzări (text sau video). Acest tip de pâlnii se adresează, în general, produselor sau serviciilor cu preț mai mare, care necesită un proces mai complex și îndelungat de vânzare. Fie pentru că produsul are nevoie de mai multe explicații, fie pentru a avea tu nevoie de o prezentare mai lungă prin care să vinzi beneficiile și valoarea pe care clienții o caută la produsul sau serviciul tău. (Pentru generarea unui profit suplimentar pe fiecare client, la acest tip de pâlnie se folosește adesea upsell-ul la un click.
#3 Crearea unui funnel pentru lansarea unui produs - Acest tip de funnel lansarea unui nou produs sau serviciu iar scopul este acela de a „atrage atenția în piață” și a crea entuziasm și dorință de cumpărare, la lansare. (Acest tip de pâlnie de vânzare funcționează cu maximă eficiență pentru vânzarea de produse cu prețuri ridicate, deoarece oferă mai mult timp clienților să devină conștientă de valoarea percepută a produsului/serviului vândut.)
Te INVIT să ne contactezi chiar acum pentru a construi împreună cel mai eficient model de pâlnie de vânzări pentru afacerea ta. Apoi, cu strategia potrivită îți garantăm rezultate și profit maxim în vânzări. 
Testează-ne și convinge-te singur de rezultate!
Chiar TE PROVOC să ne pui la încercare! Sunt 100% ferm convins că o să fii plăcut surprins și satisfăcut chiar după prima întâlnire pe care o vom avea. (Online pe Skyke, la telefon sau la un ceai!)
Pentru că ceea ce știm sau facem noi nu este un secret. Suntem dornici și deschiși în a împărtăși cu tine tot ceea ce a funcționat pentru noi și pentru alții.
Proiect co-finanțat prin Fondul Social European „Locuri de muncă pentru toți” Program Operațional Capital Uman 2014 - 2020. Pentru mai multe informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Urmărește-ne și pe canalele de social-media 👍
©2019 Copyright Go4SuccessOnline.ro  Toate drepturile rezervate!
MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com