Go4Success Online, Agentie Digitala de Marketing
Agenție Digitală de Marketing Strategic
0745652220
Atrage noi clienți. Convertește-i în cumpărători. Maximizează-ți vânzările și profitul.
CUM VOM PROCEDA IMEDIAT...
Pentru tu să obții CHIAR acele rezultate căutate,
în timpul CEL MAI SCURT posibil...
***Noi îți vom oferi toate cunoștințele și experiența acumulată în peste 10 ani de marketing și vânzări online, DAR, va fi nevoie de un minim de efort și din partea ta!***
ClickFunnels Romania
prima întâlnire 
PASUL #1

După o discuție informală legată de afacerea ta și de obiectivele pe care vrei să le atingi online, îți vom schița gratuit planul celui mai potrivit funnel.
 
Probabil, știi și tu că un website este cartea de vizită pentru orice afacere. Ca și în relațiile inter-umane, prima impresie contează

Din acest motiv, dacă nu ai încă un website de prezentare, noi...

* Vom crea unul într-un timp foarte scurt în Wordpress, Thrive Architect și/sau ClickFunnels, cele mai complete și performante platforme pentru creare de site-uri și funnel-uri.

* Vom configura apoi un cont de Click Funnels, unde vei avea tot ce este nevoie pentru a derula cu succes afacerea ta (și) online.

* Vom identifica domeniul potrivit și vom asigura găzduirea website-ului (hosting-ul),  îți vom seta adresele profesionale de email,  autoresponderul, conturile de social media, contul de PayPal sau altă metodă de încasare a banilor

* În funcție de nevoile și obiectivele afacerii tale, vom gândi și vom schița structura unui sales funnel personalizat pe care îl vom optimiza și din punct de vedere SEO pentru a genera conversii maxime.
landing page
PASUL #2

Vom trece apoi la proiectarea design-ului paginii de destinație (sau landing page, cum o numim în termeni de marketing) - cu un rol fundamental în experiența pe care o oferim unui potențial client interesat de o ofertă.

De landing page (locul către care atragem trafic din diferite surse și unde „aterizează” vizitatorii când dau click pe un banner sau pe un mesaj de promovare) depinde prima impresie pe care și-o va face un vizitator și modul cum acesta va acționa ulterior. (va merge mai departe sau va renunța și se va întoarce „să mai caute în altă parte)!!!”

 * De reținut că un landig page poate fi:
   - prima pagină a website-ului (pagina home)
   - o pagină special creată cu o ofertă de vânzare (sales page)
   - o pagină de descărcare ebook 
   - o pagină de înscriere webinar etc.

 * În funcție de obiectivele identificate, creăm apoi pagini de destinație optimizate pentru a încuraja vizitatorul să acționeze în direcția dorită de noi.

* Pentru a crea oferte irezistibile, care să VÂNDĂ, un antreprenor trebuie să știe că mesajul și modul de comunicare al acestuia, scris sau vorbit, sunt fundamentale în creșterea procentului de atragere de noi clienți sau de conversie a acestora în cumpărători.

* Din acest motiv, este important ca mesajul din landing page trebuie să fie persuasiv și foarte convingător pentru a vinde oferta de front-end, oferta din pasul 3 al unui sales funnel.
marketing agency
oferta de front-end
PASUL #3.
Unul dintre „secretele” promovării cu succes a unui produs sau serviciu online și atragerii atenției potențialilor clienți stă în... gândirea și crearea unei
oferte de front-end irezistibile!

Cu o ofertă irezistibilă împuști doi iepuri cu un singur cartuș: 

  1. Atragi atenția EXACT acelor clienți interesați sau, care sau decis și chiar caută o ofertă bună pentru  un produs sau serviciu (pe care le vinzi și tu!)

   2. Crești gradul de satisfacție al clienților ofertându-le imediat, prin upsell-uri și downsell-uri, oportunități și alternative diferite de cumpărare a produselor / serviciilor tale. 

(Bineînțeles, asta conduce automat la maximizarea valorii coșului de cumpărături, deci și a profitului!)

* În cadrul unui proces de vânzare online, o ofertă de front-end este precursorul unei oferte back-end. Din acest motiv, o ofertă de front-end bine gândită atrage cât mai mulți potențiali clienți cărora le poți oferta și vinde diferite produse /servicii prin upsell. 

* Atunci când produsele / serviciile din  back-end sunt foarte bune îți poți permite să investești în publicitate plătită pentru a atrage lead-uri către oferta front-end.


ClickFunnels Romania
oferta de up-sell
PASUL #4
Oamenilor le place să cumpere. Nu le place în schimb să li se vândă!

Mari companii precum MacDonalds au înțeles acest lucru. Și instruiesc personalul în așa fel, încât oferă clientului libertatea de a alege ce să cumpere printr-un proces ce se numește up-sell

Doriți și o salată la burger? O plăcintă cu mere? O coca-cola?” - sună cunoscut, nu-i așa? 😉

* Upsell-ul este o tehnică de marketing prin care ofertezi un produs complementar mai scump clienților tăi, imediat după ce acesta comandă un produs de bază (oferta de front-end).

O astfel de experiență putem oferi și noi online clienților care tocmai au cumpărat un produs sau serviciu din front-end prin crearea unei oferte de upsell. De exemplu:

Clientul a cumpărat un cuțit? Îi putem oferta un ascuțitor de cuțite cu discount.”

Clientul a cumpărat un curs online? Îi putem oferta o sesiune de coaching personal cu discount.

Clientul a cumpărat un inel de logodnă? Îi putem oferta la un preț special și un buchet mare de flori pe care să îl dea, impreună cu acel inel.
oferta de down-sell
PASUL #5
Ce facem atunci când un client ne refuză upsellul? Îl lăsăm să își bage cardul în buzunar? 

NU!!! Îi mai facem o ofertă de downsell!

* Downsell-ul este o altă tehnică de marketing prin care ofertezi ceva mai ieftin atunci când cumpărătorii, din diverse motive, refuză oferta (ofertele) de up-sell. 

În același mod, încurajăm cumpărătorii să beneficieze de o altă ofertă specială unică, prin upsell, și această ofertă vine să completeze  gradul de satisfacție al clientului. 

De exemplu:

A refuzat ascutitorul de cuțite? În downsell, ai putea oferta „o pilă de cuțite care face același lucru, și este mai ieftină, dar care, e adevărat, consumă mai mult timp și efort.”

A refuzat oferta specială de o singură plată cu discount pentru cursul online? În downsell, ai putea oferta „plata eșalonată în 3-4 rate lunare mai mici, a aceluiași curs.

Cred că te-ai prins de idee și conștientizezi acum cât de eficientă este și această tehnică în funnel pentru maximizarea valorii coșului de cumpărături dar și pentru a oferi clientului satisfacție maximă prin raportarea directă la nevoia și bugetul pe care acesta le are acum.
marketing agency
follow up 
PASUL #6
Ultimul pas în procesul de vânzare este acela prin care gândim o modalitate de a  comunica și amenține legătura cu clienții pentru a-i fideliza, a întări gradul de încredere obținut și pentru a continua să le propunem periodic alte noi oferte. 

Practic, etapa de follow-up este o continuare a procesului de vânzare către clienții care ne-au oferit deja un gir de încredere cumpărând o dată de la noi.  

Creând un proces de follow-up, noi...

 - Ne asigurăm că acei clienți proaspăt dobândiți sunt mulțumiți și satisfăcuți de produsul / serviciul achiziționat de la noi.

 - Începem să sădim și noi semințe de încredere în mintea noilor clienți și, prin diferite chestionare să le înțelegem nevoile pentru a le propune noi soluții și oferte.  

 * De reținut, că un client care capătă încredere în tine îți oferă apoi (aproape gratuit) cel puțin două surse de venit:

    1. Prin oportunitatea de a-i  propune noi oferte (versiuni îmbunătățite, oportunități de upgradare sau, pur și simplu accesorii sau produse asociate vânzării inițiale - cross-selling)

    2. Prin oportunitatea de a oferi referințe, recomandări și informații pentru ofertele tale. Acestea vor conduce la noi potențiali clienți și reduc la maxim eforturile tale de prospectare și promovare. 
INVITAȚIE!!!
 Te invit, să ne soliciți o sesiune gratuită de consultanță strategică și în 30 min. vei afla care este cel mai eficient model de pâlnie de vânzări pentru afacerea ta și strategia potrivită pentru a-ți atinge obiectivele de marketing și vânzări. 
Testează-ne și convinge-te singur de rezultate!
Chiar TE PROVOC să ne pui la încercare! Sunt 100% ferm convins că o să fii plăcut surprins și satisfăcut chiar după prima întâlnire pe care o vom avea. (Online pe Skyke, la telefon sau la un ceai!)

Pentru că ceea ce știm sau facem noi NU este un secret. Suntem dornici și deschiși în a împărtăși cu tine tot ceea ce a funcționat pentru noi și pentru alții.
Proiect co-finanțat prin Fondul Social European „Locuri de muncă pentru toți” Program Operațional Capital Uman 2014 - 2020. Pentru mai multe informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Urmărește-ne și pe canalele de social-media 👍
©2019 Copyright Go4SuccessOnline.ro  Toate drepturile rezervate!
MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com