0745652220
Atrage noi clienți în afacerea ta. Convertește-i în cumpărători. Maximizează-ți vânzările și profitul.
Freedom is just... One Funnel Away!
SALES FUNNELS / PÂLNII DIGITALE DE VÂNZARE 
Soluții Strategice Și Personalizate Prin Care 
Atragi Mai Mulți Clienți Și Maximizezi Vânzările 
Află mai multe...
SALES FUNNELS / PÂLNII DIGITALE DE VÂNZARE 
Soluții Strategice Și Personalizate Prin Care 
Atragi Mai Mulți Clienți Și Maximizezi Vânzările 
Află mai multe...
Există câte un tip de funnel pentru fiecare tip de afacere...
SUNTEM PRIMA AGENȚIE DIGITALĂ DE MARKETING STRATEGIC DIN ROMÂNIA CARE AJUTĂ ANTREPRENORII SĂ-ȘI CONSTRUIASCĂ PÂLNII DE VÂNZARE (SALES FUNNELS)
Noi îți oferim TOT CE AI NEVOIE pentru ca să atragi mai mulți clienți și pentru ca să vinzi online cu un PROFIT MAXIM, produsele și serviciile afacerii tale!

Construim pâlnii digitale de vânzare pentru conversii ridicate, site-uri de membership, funnel pentru webinarii, pâlnii pentru captare adrese de email etc... Pentru noi, marketing înseamnă VALOARE ADĂUGATĂ!
Agenție  Recomandată de: 
Vrei să atragi mai multe 
LEAD-URI ?
( Potențiali clienți ) 
Vrei să generezi mai multe 
VÂNZĂRI ?
( De produse sau servicii ) 
Vrei să promovezi eficient un 
EVENIMENT ?
( Webinar, Workshop, Conferință, Curs ) 
WEB DESIGN
Proiectăm și realizăm site-uri și landing page frumoase, mobil responsive, ispititoare și atractive pentru clienți
SALES FUNNEL
Proiectăm și creăm pâlnii de vânzare care să ofere satisfacție clientului și să maximizeze valoarea coșului de cumpărături
PUBLICITATE
Folosim creativitatea, experiența și tehnologia pentru a atrage acei clienți care CHIAR au nevoie de ofertele tale și nu vin cu obiecții
ADRIAN IACOB
Fondator Go4Success Online
Te salut dragă vizitatorule și...  

... Bine ai venit pe site-ul agenției digitale de marketing strategic, Go4Success Online!
Cu siguranță, ai ajuns pe această pagină mânat de cel puțin unul din 3 motive:
  • cauți să atragi mai mulți clienți pentru afacerea ta și nu știi ce soluții online să mai încerci,
  • vrei să generezi mai multe vânzări prin site-ul tău și astfel să crești cifra de afaceri și profitul
  • cauți soluții automatizate care să te scape de grijile pe care le ai cu programatorii, webdesignerii, pentru a avea mai puțin stress și mai mult timp să faci ceea ce-ți place
Vestea bună este că ai ajuns în locul potrivit... 
Și eu sunt un antreprenor ca și tine și... pot să te ajut oferindu-ți cele mai eficiente soluții pentru a marketa, vinde și livra produsele sau serviciile afacerii tale. Vom face asta, folosind cu inteligență și eficiență Internetul, social-media și publicitatea plătită pentru a vinde cât mai multe produse, servicii, evenimente într-un mod cât mai profitabil posibil! 
Din experiența proprie de peste 25 de ani de marketing și vânzări, precum și ca urmare a colaborării cu zeci de antreprenori de top, îți pot spune cu mâna pe inimă următorul adevăr... 
Două dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă un antreprenor care vrea să-și crească afacerea într-un mod profitabil sunt:
     1. Atragerea de noi clienți interesați de produsele / serviciile sale și, 

     2. Convertirea acestora în cumpărători permanenți (și potențiali ambasadori de brand!)

Știu, nu e ușor, mai ales că regulile jocului s-au schimbat radical! În doar câtiva ani mediul online a devenit extrem de competitiv. Iar asta pentru că din ce în ce mai mulți antreprenori înțeleg potențialul uriaș al Marii Piețe pe care o reprezintă mediul online și apelează la agenții de marketing cerându-le ajutorul. Unele aduc rezultate mai bune, altele mai puțin bune, în funcție de diverși factori: competiție pe piață, modul de structurare al ofertelor, produsul sau serviciul oferit, strategiile și instrumentele folosite, etc.... 
În același timp, din ce în ce mai mulți antreprenori eșuează în încercările de a folosi mediul online ca și canal de vânzare pentru că nu folosesc strategii și instrumente potrivite, sau, nu apelează la specialiști cu experiență în domeniu. 

Voi fi sincer cu tine și îți voi împărtăși aici un adevăr brutal pe care puțini consultanți de marketing îl spun clienților: 

Să faci profit online, astăzi, în era digitalizării, la fel cum se făcea doar în urmă cu câtiva ani folosind un website și puțin SEO este din ce în ce mai greu. Astăzi, antrepenorii care au succes online, cresc și își maximizează profitul folosind strategii inteligente de automatizare și pâlnii digitale de vânzare!
Acesta este motivul pentru care am creat această agenție. Ca să-mi pot pune în slujba ta și a celor care au nevoie și care au înțeles puterea de scalare a marketingului online, toată experiența și cunoștințele acumulate în cei peste 25 de ani de activitate. 
Te invit să îți imaginezi acum următoarul scenariu... 

Cum ar fi dacă ai afla câteva soluții stragice de marketing și vânzări online, ușor de aplicat, care, implementate corect, ar conduce la o creștere medie a vânzărilor produselor sau serviciilor tale cu 30%, 40% sau chiar 100% ?... 

Iar asta, în timp ce investești aceeași sumă pe care o investești acum(sau poate mai puțin) în marketing și promovare!... 
Cum ar fi să te bucuri de fiecare week-end, să stai fără griji împreună cu familia sau prietenii, știind că produsele și serviciile tale sunt setate într-un proces automatizat care produce lead-uri și vânzări 24h din 24h?... 
Oare acest lucru te-ar ajuta să mai reduci din griji, stress și frustrare? Ar mai îndepărta oare din teama și îngrijorarea venite din faptul că bănuții tăi investiți în afacere par a se duce pe apa sâmbetei și nu aduc rezultatele scontate?  
Crezi că un astfel de scenariu ar putea deveni realitate? Înainte de a-mi răspunde, eu te invit să te gândești de două ori...  
Apropo, știi care este „ARMA SECRETĂ” cu ajutorul căreia poți transforma toate aceste visuri în realitate?
Ei bine, ea se numește... PÂLNIE DIGITALĂ DE VÂNZĂRI (sau sales funnel) și cu siguranță ai mai auzit de acest termen. Unii colegi marketeri o definesc, Călătoria clientului (customer journey)... 

Despre această „armă secretă” eu am aflat în urmă cu 10 ani, iar de atunci, totul s-a schimbat pentru mine. Atât în viața personală cât și în cea profesională: de antreprenor și consultant! (Spun asta cu mâna pe inimă!)

Dă-mi voie să-ți explic pe scurt ce este o pâlnie digitală de vânzări, ce este cu această „călătorie a clientului”, cum funcționează într-o afacere și DE CE ai nevoie și tu NEAPĂRAT de cel puțin o pâlnie digitală de vânzări pentru afacerea ta. 

Pe foarte scurt, o pâlnie digitală de vânzări înseamnă un proces automatizat gândit pentru a oferi unui client calea cea mai scurtă din punctul A (locul în care manifestă o dorință sau nevoie), până în punctul B (locul în care el a atins gradul maxim de satisfacție iar tu ai câștigat un client pe termen lung! 

Detaliat, procesul de vânzare al unui serviciu/produs online, sau „călătoria” pe care o oferim noi antreprenorii unui client, necesită parcurgerea a trei etape distincte:

     1. În prima etapă, prin diferite metode de marketing și promovare cautăm să atragem către o pagină de website numită landing page (pagină de aterizare), cât mai multe lead-uri (actuali, dar mai ales noi potențiali clienți). Aceștia sunt ghidați și însoțiți pe tot parcursul procesului de vânzare prin câteva pagini strategic gândite, astfel încât atenția să nu le fie distrasă de nimic altceva.

     2. În etapa a doua, printr-o pagină de vânzare (sales page), facem o ofertă vizitatorului doar pentru un SINGUR produs sau serviciu! Este vorba de ACEL produs sau serviciu de bază, pentru care vizitatorul și-a manifestat inițial interesul pentru a-și împlini o nevoie sau pentru a-și rezolva o problemă acută.*

     3. În a treia etapă, cu toți cei care ne-au vizitat paginile pâlniei, începem un proces personalizat de follow-up. IMEDIAT! Rolul principal al acestei etape este de cunoaștere reciprocă și de crearea unui sentiment de încredere! 

Cumpărăm și de recomandăm de la cine avem încredere, nu-i așa?  :)
*NOTĂ: În Pasul 2, pentru maximizarea coșului de cumpărături pot fi introduse una, două, sau chiar trei oferte de up-sell și down-sell. Dar despre asta vom vorbi separat atunci când ne vom întâlni pentru ne informa care sunt obiectivele tale specifice, legate de afacerea ta. Și apropo, tot procesul, după ce este creat decurge automat, așa că nu trebuie să-ți faci temeri că trebuie să fii tot timpul „cu clientul”! Vei fi, însă asta, doar... virtual! :)
Acum, dă-mi voie să îți adresez o ...
INVITAȚIE!!!
 Te invit, să ne soliciți o sesiune GRATUITĂ de consultanță strategică și, în 30 min. vei afla care este cel mai eficient model de pâlnie de vânzări pentru afacerea TA și strategia potrivită pentru a-ți atinge obiectivele de marketing și vânzări. 
MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
NOI TE VOM AJUTA SĂ TRANSFORMI INVESTIȚIA ÎN PROMOVARE, ÎN PROFIT
Oferindu-ți TOATE instrumentele și strategiile de care ai nevoie într-un SINGUR loc pentru a putea să-ți atingi obiectivele!
Să atragi mai multe
LEAD-URI
Să generezi mai multe
VÂNZĂRI
Să promovezi cu eficiență un 
EVENIMENT
Iată cum vom proceda după ce vei aplica pentru sesiunea gratuită de consultanță strategică...
(Noi îți vom oferi cunoștințe și experiența acumulată în peste 10 ani de marketing online, dar va fi nevoie de un minim de efort și din partea ta!)
În primul rând, ne întâlnim pentru a ne informa despre afacerea ta și despre produsele și/sau serviciile pe care aceasta le livrează. Vom analiza piața țintă căreia i te adresezi, vom identifica și analiza competitorii, canalele de vânzare actuale pe care le folosești și obiectivele pe care dorești să le atingi online. Apoi, pe baza informațiilor aflate, vom dezvolta pentru afacerea ta un plan personalizat de marketing strategic digital... gratuit!
Tot ceea ce vom discuta va fi adaptat specific nevoilor afacerii tale după ce vom fi aflat mai multe despre procesul actual de vânzare, obiectivele de vânzare dorite, instrumentele și strategia de branding folosite. Cum spuneam, pentru această sesiune de consultanță nu se va percepe nicio taxă și nu se va emite nicio pretenție.
Am  decis să ofer această sesiune strategică de consultanță gratuită (din pricina timpului fizic, în număr limitat, bineînțeles!) pentru că multe persoane, în urma unei astfel de sesiuni, sunt atât de incântate și bucuroase, încât cer să ne devină client.
Poate știi și tu că valoarea unei astfel de sesiuni de analiză și planificare detaliată pornește de la 500 euro, însă, așa cum am promis, pentru cele 30 min. nu vei fi nevoit să plătești nici un tarif.  Vom analiza poziția actuală în piață a produsului de bază sau serviciului pe care îl vinzi, valoarea portofoliului produselor și serviciilor pe care le vinzi, după care vom schița planul unei pâlnii digitale de vânzări personalizată. Apoi, după ce vom analiza și modalitățile cele mai potrivite de abordare a clienților vom propune o serie de strategii menite să maximizeze numărul de lead-uri atrase și valoarea medie a coșului de cumpărături. 

La final, vei lua singur o decizie: vei apela la serviciile agenției noastre pentru a pune în practică cele discutate (Done-For-You Funnel) sau, vei încerca să o faceți singur (e adevărat, investind mai mult timp!)  
MARKETING STRATEGIC ORIENTAT CĂTRE REZULTATE PRIN PÂLNII DIGITALE DE VÂNZARE ȘI SEGMENTAREA AUDIENȚEI ÎN FUNCȚIE GRADUL DE INTERES ȘI INTENSITATEA NEVOII
De ce să alegi agenția Go4Success Online? 
Personal, am realizat de mult că lumea afacerilor este o adevărată junglă și că doar cei mai puternici supraviețuiesc.... Am mai realizat însă că mereu există loc și pentru antreprenorii mai mici care nu beneficiază de bugetele mari ale „celor mari” care și-au stabilit deja o poziție în piață. Astfel, dacă reușești să afli ce instrumente și ce strategii folosesc competitorii tăi, ce canale de atragere de noi clienți, atunci îți poți crea și tu propria piață și propria pepinieră de clienți fideli. (mulți chiar de la concurență!)
După ce ne vei angaja vom face totul pentru a te ajuta să devii un brand apreciat și căutat în piață și să-ți creezi propria listă de clienți calificați care, chiar să aibă nevoie de soluțiile pe care le oferă afacerea ta. Vom fi alături de tine la gândirea fiecărei oferte, la optimizarea fiecărei pagini din pâlnie, astfel încât să poți obține maximum de rezultate.  
Nu contează cât de mulți vizitatori „aterizează” pe paginile de website dacă nici unul nu cumpără nimic și nu îți aduce profit! Pentru acest motiv ne vom dedica timpul necesar înțelegerii afacerii tale și a clienților afacerii tale. 
După ce vom înțelege mai bine sunt produsele/serviciile pe care le poate oferi afacerea ta și care pot aduce cliențilo tăi satisfacția maximă, vom lucra împreună pentru a construi o strategie de marketing și vânzări puternică care să atragă acei clienți gata pregătiți pentru a cumpăra acele produse și / sau servici ofertate. 
De asemeni, ne vom asigura că vom configura pentru tine o pâlnie de vânzări automatizată, cu un flux logic și fluient care să atragă constant noi lead-uri și să genereze vânzări online, lună de lună. 

În acest mod, tu te vei putea concentra mai mult pentru a lucra la afacerea ta decât să lucrezi în afacere! Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă că...
Vei avea mai puține griji, mai puțin stress și mai mult timp de savurat în compania celor dragi! 
ESTE BINE DE ȘTIUT DE LA BUN ÎNCEPUT!!!
Înainte de a vă programa sesiunea de strategie gratuită, trebuie să înțelegi că aceasta este adresată doar persoanelor cu intenții serioase de dezvoltare a afacerii proprii, pe termen lung. Noi vom lucra cu atenție la detalii, dar pentru a obține cu adevărat acele cifre de vânzări dorite, vom avea nevoie și de angajamentul și dedicația ta. Altfel, ar fi păcat să ne irosim  timpul inutil!
Dacă te consideri pregătit în această direcție, ai cel puțin un produs sau serviciu ce vine în întâmpinarea unei nevoi din piață și vrei să folosești Internetul și social-media (locurile unde își petrec majoritatea timpului și consumatorii tăi) pentru a-l vinde cu profit, dă click pe butonul albastru de mai jos și programeză-ți acum o sesiune GRATUITĂ de consultanță strategică. 
Apropo, recomand să verifici calendarul de programări cât mai repede. Din păcate, și pentru noi timpul este limitat iar numărul de locuri alocat lunar sesiunilor gratuite este și el... limitat. Se înțelege că se completează imediat!  
P.S. IMPORTANT DE REȚINUT! 
Dacă ai un produs sau un serviciu pe care vrei să le vinzi online NU este neapărată nevoie de un website pentru a construi o pâlnie digitală de vânzare! 

P.P.S.  Și tot la fel de important... poți învăța să construiești un sales funnel singur, FĂRĂ să ai cunoștințe de webdesign și fără să apelezi la programatori! Trebuie să cunoști însă foarte bine limba engleză! 
Despre toate astea însă, în mod specific nevoilor afacerii tale, vom povesti în sesiunea de consultanță strategică. Acum apasă butonul albastru de mai jos și programează-ți sesiunea gratuită. Eu abia aștept să ne cunoaștem!
Cu prietenie sinceră,
Sperăm să ne auzim/vedem cât de curând... 
P.P.P.S. Nu uita,... ești DOAR la un click distanță...
Testează-ne și convinge-te singur de rezultate!
Chiar TE PROVOC să ne pui la încercare! Sunt 100% ferm convins că o să fii plăcut surprins și satisfăcut chiar după prima întâlnire pe care o vom avea. (Online pe Skyke, la telefon sau la o terasă. La un ceai!)

Pentru că ceea ce știm sau facem noi NU este un secret. Suntem dornici și deschiși în a împărtăși cu tine tot ceea ce a funcționat pentru noi și funcționează pentru alții.
Proiect co-finanțat prin Fondul Social European „Locuri de muncă pentru toți” Program Operațional Capital Uman 2014 - 2020. Pentru mai multe informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Urmărește-ne și pe canalele de social-media 👍
©2019 Copyright Go4SuccessOnline.ro  Toate drepturile rezervate!
Powered By ClickFunnels.com